Jovana Jeremić je poznata voditeljka čija se prisutnost često ogleda u domaćim medijima. Njen stil privlačenja pažnje javnosti je specifičan, a već skoro godinu dana gledamo je kako vodi jutarnji program vikendom na Pink televiziji. Međutim, mišljenja o njoj su podijeljena – dok je ima onih koji je podržavaju i vole, postoje i oni koji imaju suprotno mišljenje.

Nedavno, Jovana je postala centar pažnje javnosti jer je počela primati prijeteće poruke u kojima se spominju starlete Maja Marinković i Tamara Đurić. Ove tvrdnje su negirane, ali slučaj je izazvao interes medija. Međutim, danas ćemo se fokusirati na njen privatni život, a rijetko se zna da Jovana ima starijeg brata i sestru o kojima nikada nije javno govorila.

Jedna od Jovaninih komšinica je otkrila detalje o njenom porodičnom životu za domaće medije. Iako je Jovana uglavnom percipirana kao javna figura, otkriveno je da ima starijeg brata i sestru, pri čemu se njena sestra nije udavala i ima oko četrdesetak godina. Ona živi u Beogradu i završila je studij ekonomije. Iako komšinica navodi da je Jovana lepša od svoje sestre, ističe da je ona prava dinamitna ličnost.

Kada je riječ o njenom bratu Peđi, on je napustio svoj rodni grad Ljig prije desetak godina i nije se vratio. Navodi se da su roditelji imali ozbiljne svađe s njim koje su dovele do toga da se nije vratio u svoj rodni grad. Komšinica također otkriva da su Jovanini roditelji bili ugostitelji i vodili su restoran “Dva brata” na Ibarskoj magistrali. Restoran je zatvoren prije pet godina kada su roditelji otišli u penziju. O njenim roditeljima komšinica kaže da nisu loši ljudi, ali su malo čudni. U Ljigu, Jovaninom rodnom mjestu, nazivaju ih “buve”. Ovo otkriće pruža uvid u aspekt njenog života koji je bio manje poznat javnosti, naglašavajući da iza javne slike osobe često stoje složene obiteljske dinamike i priče.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here