Poznati fudbaler Nemanja Gudelj je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavio tužnu vijest , a to je da su njegova djevojka Anastasija Ražnatović i on izgubili bebu , odnosno da je Anastasijina trudnoća prekinuta. To je za njih bio jedan od najtežih udaraca u životu.

 

 

Prije skoro dva mjeseca njen rat Veljko Ražnatović je dobio svog drugg sina Krstana. Anastasija se tadanije pojavila na slavlju , a samo nekoliko dana kasnije je objavila da je i ona u drugom stanju , te da u Španiji čeka papire za stalni boravak , pa zbog toga nije mogla da doputuje u Srbiju. Kada je Ceca saznala da je Anastasija trudna i da nosi djevočicu , ona je bila veoma sretna , posebno zbog toga jer ima dva unuka , pa bi joj unuka došla kao šlag a tortu.

 

 

 

Na veliku žalost , nešto je krenulo po zlu , i Anastasija je u petom mjesecu trudnoće izgubila bebu . Kada se to desilo , Anastasija je ugasila svoj Instagram profil , jer je eljela da svoju tugu i bol odoluje u tišini . Međutim , Anastasija je mogla snage da svom dečku i njegovoj ekipi bude podrška na tribinama u Budimpešti , gdje su igrali finale lige Evrope i nakon što je Sevilja penalima došla do pobjede ona nije mogla da sakrije suze. Sa Anastasijm je bio Nemanjin vozač Rašid , koji je i objavio snimak na kojem se vidi kako Anastasija i on plaču od sreće , a u opisu je napisao ovako i treba a bude sve . Nemanja je još na terenu nakon pobjede na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz poruku na španskom koja je glasila : Za nju , za njega za tebe.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here