Rada Manojlović nedavno je dala izjavu za medije u kojoj se dotakla teme koja najviše intrigira javnost – njena veza sa Harisom Berkovićem. Ona je otkrila detalje svog prvog susreta sa Harisom i kako je ta veza započela.Rada je ispričala kako ju je Žika, njen prijatelj, nazvao i rekao: “Pevaš, mala, samo da vidim s kim, dečkić iz Bosne.” Čim je čula da je reč o nekom iz Bosne, shvatila je da je to Haris Berković. Bila je oduševljena i to je shvatila kao znak. Kako je Rada malo inicirala, Haris je takođe bio oduševljen. Počeli su da se čuju, dogovaraju oko pesme, i tada je njihov kontakt počeo.

Uz to, Rada se prisetila susreta na aerodromu sa svojim bivšim dečkom Momirom Gajićem, košarkaškim agentom. Nakon tog susreta, više se nisu sreli ni videli. Rada je kroz osmeh ispričala da se srela sa Momirom, njegovom ženom i detetom, ali da se od tada nisu ponovo susreli.Ova iskrena izjava Rade Manojlović pružila je uvid u njene emocije i iskustva u vezi sa Harisom Berkovićem, dok je istovremeno otkrila i detalje iz njene prošlosti sa Momirom Gajićem.

Rada Manojlović i Haris Berković su postali jedan od najpraćenijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova veza je brzo privukla pažnju medija i fanova koji su bili zainteresovani za svaki detalj njihovog odnosa.

Tokom zajedničkih pojavljivanja u javnosti, Rada i Haris su često pokazivali prisnost i sreću koju dele. Njih dvoje su se zajedno pojavili na brojnim događajima, koncertima i društvenim okupljanjima, što je samo produbljivalo spekulacije o njihovoj ljubavi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here