Gledaoci TV Pink s nestrpljenjem iščekuju početak spektakularnog rijaliti formata koji će premašiti sva očekivanja – “Zadruga 7 – Elita”. Darko Tanasijević, voditelj prethodnih sezona, otkrio je svoja očekivanja od ovog velikog projekta.Darko je istakao da gledaoce očekuju brojna iznenađenja koja će ih ostaviti bez teksta. Iako je teško čuvati tajne o sezoni koja dolazi, cilj je ostaviti milionsku publiku bez daha kada nova sezona “Zadruge” krene u septembru. Darko je naglasio da će nova sezona biti drugačija i spektakularnija, a tim na Pinku uvek sebe izaziva da postavi nove standarde i budu bolji od prethodnih sezona.

Tanasijević je izrazio svoje uzbuđenje i nestrpljenje pred početak nove sezone, ističući da će biti izazova u kojima će se naći kao voditelj. Kasting je u punom jeku, a Darko je obećao da će biti preozbiljnih iznenađenja u izboru novih učesnika. Gledaoci će imati priliku da zavole nova lica koja će biti deo ove televizijske istorije.

Takođe, pozvao je zainteresovane da se prijave za učešće i da zajedno sa njima ispišu novu televizijsku priču koja će se prepričavati u celom regionu. Svi zainteresovani mogu poslati svoju biografiju, fotografiju i kratak video na mejl zadruga7elita@rtvpink.com.Očekuje se da “Zadruga 7 – Elita” donese uzbuđenje, intrige i nezaboravne trenutke, čime će opravdati visoka očekivanja gledalaca i postaviti nove standarde u svetu rijaliti programa.Nova sezona “Zadruge 7 – Elita” donosi ne samo uzbudljivu zabavu i intrigantne trenutke, već i nekoliko inovacija koje će dodatno obogatiti takmičenje. Prema najavama, gledaoci mogu očekivati veći fokus na takmičarske izazove, što će podići nivo adrenalina i rivalstva među učesnicima.

Takođe, produkcija je uložila veliki trud u osmišljavanje originalnih i neviđenih igara koje će testirati veštine, snalažljivost i timski rad takmičara. Ove nove igre donose novu dozu uzbuđenja i neočekivanih preokreta, što će dodatno zainteresovati publiku i držati je prikovanim uz male ekrane.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here