Nakon ceremonije u opštini u petak, Ivan Marinković i njegova voljena Jelena graciozno su odabrali da organizuju grandiozno svadbeno slavlje, u toplom zagrljaju svojih najbližih i najdražih pratilaca. Miljana Kulić, zračeći lepotom i gracioznošću, ulepšala je Šiša bar svojim zadivljujućim prisustvom, spremna da uvaženog domaćina Darka Tanasijevića počasti mnoštvom prosvetljujućih anegdota.

 

Da bi ublažio svu dosadašnju neizvjesnost, Darko je potvrdio da je zaista stupio u brak. Nažalost, činilo se da je on oslabio u svojoj privrženosti sinu, zbog čega je Miljana iskusila dubok osjećaj obeshrabrenja i razočaranja. Nije puka prilika Ivanove svadbe izazvala suze iz njegovih očiju, već mučne okolnosti u kojima se Željko trudio. Nakon razmišljanja, došao sam do spoznaje da su moja početna očekivanja od Bebe bila pogrešna, posebno imajući u vidu njegov očigledan nedostatak poštovanja prema vlastitim roditeljima.

 

 

Čini se da je našao utjehu u mom društvu, kako je pronicljivo primijetila Miljana. Darko se raspitivao da li vam smeta kada drugi impliciraju da je vaša trenutna situacija posljedica njegovog nemara, dok on obasipa druge mlade žene svojom naklonošću. Svesrdno sam poželio dobrodošlicu bebi u svoj život, pružajući joj nepokolebljivu podršku i društvo. Međutim, na moje zaprepaštenje, posmatrao sam ga kako se upušta u lažne radnje, širi neistine o mojoj voljenoj porodici i sebi. Zbunjujuće je svjedočiti da se pojedinci poput Ivana i Bebice, koje sam nekada jako cijenio, ponašaju na takav način. Ovo razumijevanje mogu samo pripisati Zolinoj mladalačkoj nevinosti, jer je možda bio pogrešan u percepciji vlastitog značaja.

 

Duboko je uznemirujuće što se čini da oni kojima je povjerena dužnost njegovanja mladih života nisu svjesni značaja ispravnog ponašanja. Ovaj nesretan razvoj događaja ostavio me je u stanju dezorijentacije i zbunjenosti, odražavajući osjećaje koje je elegantno artikulirala Miljana.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here