U dramatičnom preokretu, Aleksandra Nikolić našla se u teškoj situaciji kada je hitno prevezena u bolnicu usred noći. Predani medicinski tim bolnice hrabro se borio protiv svih izazova, očajnički nastojeći spasiti dragocjeni život koji se razvijao u Aleksandrinom tijelu, ali i njenu vlastitu krhku egzistenciju. Nažalost, unatoč njihovim naporima, ishod je bio tragičan, a Aleksandra je podlegla povredama i okrutno izgubila bitku protiv ozbiljnog krvarenja.

Aleksandra Nikolić, poznata kao pobednica “Zadruge 6”, suočila se s teškom situacijom kada je sredinom noći doživjela krvarenje tijekom trudnoće, što ju je prisililo da hitno zatraži medicinsku pomoć i završi u bolnici. Ona je sad dobro ali generalno nalazi se u jako lošem okruženju, stresnom za nju i njenu bebu. Bilo kako bilo ona je sama odlučila na ovaj korak i želi učestvovati u rijalitiju po svaku cijenu.

Prema izvorima, Aleksandra se nalazila u trećem mjesecu trudnoće, a liječnici su je upozorili na rizičnu trudnoću te su je savjetovali da izbjegava stres. Međutim, pod pritiskom, zabrinuta i ispunjena raznim teorijama zavjere, osjećala se preopterećeno. Jedne noći primijetila je krvarenje i odmah reagirala, pozvala taksi i otišla u bolnicu. Srećom, medicinski tim je brzo reagirao, a beba nije ozbiljno ugrožena, ali je Aleksandri savjetovano strogo pridržavanje odmora.

Nakon što je napustila bolnicu, obavijestila je svoje prijatelje i sestru o incidentu, ali ih je zamolila da ne obavijeste svog partnera, Cara, i krivila ga je za situaciju. Kasnije je kontaktirala svog partnera, Filipa, i ispričala mu što se točno dogodilo, iako ju je bio ljut što ga nije odmah obavijestila. Nakon rasprave, Filip je obećao da će brzo doći u Beograd kako bi bio uz nju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here