U proteklih mjesec dana porodica Ražnatović je aktuelna u medijima , a imala je mnogo i razloga za slavlje . Sve je započelo sa viješću da se porodila Bogdana Ražnatović, i na svijet je donijela drugog sina Krstana , a Veljko je po drugi put postao otac. Međutim na slavlju koje je priređeno zbog Krstanovog rođenja prisustvovali su svi osim Anastasije Ražnatović koja nije mogla doći iz Španije jer čeka papire za stalni boravak .

 

 

Tada su mnogi već posumnjali da porodica Ražnatović nešto krije , te su mislili da je u pitanju Anasatsijino tajno vjenčanje. Međutim kako su kasnije objavili u pitanju je Anastasijina trudnoća. Zatim su Anastasija i Nemanja postali glavna tem u medijima , a fotografijam akoje su objavili na društvenim mrežama su oduševili javnost . Posljednja Anastasijina objava je zaokupirala pažnju javnosti , a kako smo smo mogli vidjeti odlučila je otputovati u Italiju , konkretno u Torino, a na fotografijama i video zapisima koje objavljuje nema njenog izabranika.

 

 

S obzirom da je Anastasija u petom mjesecuz trudnoće , njen trbuh je sada već vidljiv , a mnoge je iznenadila što je na putovanje otišla bez dečka Nemanje. Navodno Anastasija je odlučila posjetiti svoje prijatelje i nešto ranije ovih mjeseci je već jednom bila u Italiji , dok u Srbiju dolazi povremeno. Poznato je da Anastasija nije u dobrim odnosima sa Nemanjinom porodicom , odnosno majkom i sestrom , a poznato je da su se prestale međusobno pratiti na društvenim mrežama, a na samom početku Anastasijine veze sa Nemanjom su bile dpbre , tako da nije poznat razlog njihove svađe.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here