Saša Popović je jedan od najpoznatijih ličnosti na našim prostorima . Naime , on je muzičar , kompozitor , producent ali i biznismen , koji je ostvario svoje velike ambcije. Saša Popović je imao veliki uticaj na muzičkoj sceni današnjice , a napravio je neka od današnjih najvećih imena estrade i proslavio je mnoge izvođače za koje se nije niznalo na kraju krajeva , to je i bila svrha produkcije Grand koju je osnovao.

 

 

Saša Popović sa svojim emisijama bilježi rekordne brojke gledanosti emisija Zvezde Granda emituje se već godinama , i u potrazi je za novim ambicoznim ljudima koji žele ostvariti svoje snove, Saša sa ostatkom žirija bira najbolje i od njih prave velike zvijezde. Prema nekim pričama procjenjuje se da imperija koju je napravio ima vrijednost više od 100 miliona eura, Zvezde Granda su sa sigurnošću uzele veliki procenat od svakog poznatog imena kojeg su izbacili na scenu .

 

 

U današnjem članku ćemo govoriti o jednom takvom imenu , a riječ je o pjevačici Iniri Rdaić , koja već dugo vremena izbacuje mnoge hitove . Naime , da Saša ima veliko srce pokazao je u mnogo prilika , a nedavno je Indira u svojoj ispovjesti to i potvrdila. Indira je 90-tih godina prošlog vijeka kada je jednom prilikom dotakla no života dočekao je raširenih ruku . Ona je došla kod Saše u produkciju u poderanim pantalonama i otrcanim patikama , a morala je tražiti novac , Saša je nije odbio imao je veliko povjerenje u nju , te je odlučio sklopiti poslovnu saradnju. Vrlo brz je Indira počela da izbacuje pjesme , koje su postali veliki hitovi od kojih zarađuju oboje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here