Nina Badrić je na svom poslednjem nastupu izrazila oduševljenje prema svojoj koleginici Aleksandri Prijović, hvaleći je zbog uspešnih koncerata i popularnosti koju uživa među publikom. “Kapa dole curi koja je rasprodala toliko Arena, svako ko je imalo normalan može samo da joj se pokloni. Meni lično je megadraga, a još draža jer kad su radili neku anketu u Zagrebu, pitali su ljude na ulici ko je to, a oni: ‘Nina Badrić'”, izjavila je Nina na svom nastupu. Aleksandra Prijović je bila oduševljena gestom Nine Badrić i odmah je pronašla snimak iz svoje arhive sa jednog muzičkog takmičenja, gde je kao devojčica osvojila prvo mesto pevajući Nininu pesmu. Uz snimak, zahvalila se Nini na podršci i prelepim rečima.

Ovaj gest između dve pevačice pokazuje međusobno poštovanje i podršku u muzičkoj industriji, a Aleksandra se setila i zajedničkog početka karijere pre skoro 20 godina. Naime, i pored srdačnih reči podrške od strane Nine Badrić, Aleksandra Prijović nije strana oštrim komentarima kad je to potrebno. Poznata je po svojoj iskrenosti i direktosti u izražavanju mišljenja, a često se na društvenim mrežama može videti kako odgovara na kritike ili komentare koji joj nisu po volji.

Sa jakim karakterom i stavom, Prijina oštroumnost je postala prepoznatljiva, a fanovi je vole baš zbog autentičnosti koju pokazuje. Njena sposobnost da se izbori s izazovima i kritikama, kao i da stane u odbranu sebe ili svojih kolega, dodatno je gradila njen ugled među publikom.

Ovaj aspekt njenog karaktera može biti izazovan za one koji su na meti njenih oštrih reči, ali istovremeno doprinosi izgradnji snažne ličnosti koja ne preza od izražavanja svojih stavova. U svetu estrade, gde su pritisak i javni nastupi neizbežni, Aleksandra Prijović se ističe svojom autentičnošću i sposobnošću da se suprotstavi kad to smatra potrebnim.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here