Teodora je poslednjih dana privukla veliku pažnju svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama. Njene objave izazvale su različite reakcije, uključujući i komentare poznatih ličnosti. Jedna od kontroverznih slika na kojoj se pojavila u prozirnoj haljini pored bazena privukla je komentar glumca Pavla Mensura. Teodora mu je odgovorila emodžijem u obliku knjige, što je izazvalo dodatnu pažnju i spekulacije o njihovom komunikaciji.

Takođe, jedan od Teodorinih pratilaca predložio je otvaranje stranice za odrasle “OnlyFans”, na što je ona odgovorila da razmišlja o tome, ali da nije sigurna šta bi trebalo da uradi. Nedavno se pojavila i fotomontaža na kojoj je Teodora navodno potpuno naga. Ona tvrdi da nije reč o originalnoj slici, ali ovakve situacije samo dodatno doprinose kontroverzama. Njena majka, bivša učesnica “Zadruge” Gordana Džehverović, izrazila je svoje nezadovoljstvo ovim skandalima i naglasila da nikada ne bi dozvolila da se tako nešto desi njenoj naslednici.

Takođe, nedavno se pojavio audio snimak navodno intimnih odnosa za koji se tvrdi da je Teodorin glas. Iako su se pojavili komentari koji sugerišu da je u pitanju Teodorin glas, ona nije direktno komentarisala ovu kontroverznu situaciju. Ova serija skandala može imati ozbiljan uticaj na njen profesionalni ugled, s obzirom na to da je poznata pjevačica koju najviše slušaju mlađe generacije. Važno je napomenuti da mladi dosta koriste društvene mreže, pa očekivanja od javnih ličnosti poput Teodore mogu biti visoka.

Današnje pjevačice su uveliko i show dame i često pređu granicu pristojnosti i normalnog nastupa. Previše nažalost razmišljaju o performansu a sasvim malo o pjevanju. Treba u tome svemu nekako pokušati naći balans, što je danas rijetkost inače se ide iz krajnosti u krajnost.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here