Brajan Džonson, 45-godišnji bogati i kontroverzni pojedinac, nedavno je započeo novi poduhvat u nastojanju da se podmladi. Njegova metoda podmlađivanja uključuje transfuziju krvi od svojeg 17-godišnjeg sina Talmagea, s uvjerenjem da će mlada krv usporiti proces starenja i poboljšati stanje njegovih stanica. Ova hrabra procedura je također izvedena i za njegovog 70-godišnjeg oca Ričarda, ali je u tom slučaju Džonson bio davalac mlade krvi.

Ovaj postupak se odigrao u bolnici “Resurgence Wellness” u Arlingtonu, Teksasu, koja ima futuristički izgled. Džonson je pronašao inspiraciju za ovaj korak u istraživanjima na miševima koja sugeriraju mogućnost “okretanja starenja” kod starijih osoba putem primanja krvi mlađih, iako nema definitivnih dokaza da isto djeluje na ljudima. Važno je napomenuti da ovakvi postupci nose rizik od snažnih imunoloških reakcija kod primatelja.

Džonson ulaže znatna financijska sredstva, otprilike 2 milijuna dolara godišnje, kako bi održao svoj mladenački izgled koji podseća na 18-godišnjaka. Ovo uključuje tim od 30 zdravstvenih stručnjaka koji prate njegovo tjelesno stanje, a čak je izgradio i vlastitu kliniku unutar svog doma u Kaliforniji. Unatoč svojim godinama, Džonson izgleda iznimno atraktivno i živahno, s visokim mišićavim tijelom koje bi se lako moglo zamijeniti za nekoga znatno mlađeg.

Njegova koža je besprijekorna i zrači zdravljem, sugerirajući redovito korištenje vrhunskih kozmetičkih tretmana i pravilnu njegu. Tamne oči su mu ispunjene energijom i mladošću, dok gusta i uredno oblikovana kosa dodatno doprinosi njegovom šarmu. Atletski izgled Brajana Džonsona odražava njegovu posvećenost održavanju tjelesne kondicije, koju postiže uz pomoć osobnog trenera i strogog režima prehrane usmjerenog prema zdravlju i mladosti. Često pokazuje svoje dobro oblikovane mišiće i izvajane trbušnjake u odjeći koja odražava muževnost i samopouzdanje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here