Najbolji teniser u bijelom sportu je svakako Novak Đoković . On je postavio rekorde koje će rijetko ko u bližoj budućnosti uspjeti srušiti. Neki smtraju da je Nole bolji i od Federera i Rafala Nadala. Činjenica je da je njihovo međusobno rivalstvo obilježilo jednu eru koja je pri kraju , a Novak je jedini od njih trojice koji još uvijek aktivno igra.

 

 

Novak je uspio da se plasira u polufinale drugog Grend slema u sezoni Rolan Garosa , a čea ga meč sa nevjerovtnim mladim špancem Karlosom Alkarazom. Naime , na tribinama voga puta nije bila Novakova porodica da mu pruži podršu, a prošli vikend su njegova djeca sin Stefan i kćerka Tara došli Noletu u posjetu , ali bez mame , njih je dovela dadilja. Novak je tada uzeo slobodan an i posvetio se svojoj djeci , te ih je odveo na utakmicu Pariz Sen Žermena , i tamo su Novakova djeca imala priliku da upoznaju prave fudbalsk zvijezde poput Masija Mbapea i Nejmara, od kojih su Tara i Stefan obili dresove na poklon.

 

 

Novak je kasnije novinarima rekao da je prvi put sada sreo Mesija i Mbapea , koji su se sa njim pozdravili prije odlaska u svlačionicu. Stefan obožava Mesija dok Tara iako je sport ne zanima zna ko je Nejmar jer ima jednu drugaricu koja je polu razilka i polu srpkinja , a za Mesija zna iz jedne popularne pjesme u kojoj se on spominje , i željela je da ih upozna iako se postidila kada je došlo do upoznavanja. Novakova djeca su veoma sretna što su imali priliku da upoznaju ove velike fudbalske zvijezde.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here