U jednom londonskom naselju je prije nekoliko dana održana baštanska izložba, a prije njenog zvaninoh početka sprovedeno je niz aktivnosi , poput piknika. Britanska princeza Kejd Midlton se na iznenađenje svih pojavila , i oduševila prisutne sa svoim šarmom i ljepotom. Kejt je za tu priliku nosila elegantnu i nenametljivu odjeću , koja je oduševila sve prisutne , pa je tao njena odjeća postala tema u gradu danima nakon izložbe.

 

 

Kejt se odlučila za lepršavu ružičastu haljinu -odnosno košulju dugog lepršavog kroja , koja se mogla zakopčati sa prednje strane na elegantnu dugmad . Haljina je također imala plisirane detalje , dajući dašak romantike koji je trenutno u trendu. Na nogama je nosila ljetne espadrile sa kompletnom potpeticom , a kosa joj je bila raspuštena sa lagim valovima.

 

 

Haljina koji je Kajte nosila izazvala je veliku pometnju među ženama , koje se ugledaju na vojvotkinju zs modnu inspiraciju. Međurim kako doznajemo , sličnu haljinu žene mogu kupiti u Zari , za djelić cijene. Žene koje žele da oponašaju Kejtin stil su veoma uzbuđene zbog haljine. Zara je omogućila ženama da se osjećaju samopouzdano i sa stilom ez trošenja bogastva , a sada žene mogu da repliciraju izgled vojvotkinje uz pomoć Zare.Haljina koju je vojvotkinja nosila nije prikladna samo za profesionalne i svakodnevne angažmane , već je vrlo pogodna ocija za luksuzne događaje i okupljanja . Ova haljina je svetsrana , može se upariti i sa patikama , baetankama , mokasinama i visokim potpeticama . Osim toga pristaje svim tipovima tijela , te pružaju poželjnu siluetu pješčanog sata i efektivno prekriva sve nedostatke na tijelu . Djeca su bila zadivljena sa Kate a ona je pažljivo razgovarala s njima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here