Virginija Mihajlović, kći poznatog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, proslavila je svoje venčanje posvećujući taj poseban dan svom preminulom ocu. Venčanje je održano u italijanskom gradu Bari, a mladenci su izgovorili svoje zavete pred oltarom. Virginia je odlučila da svoje venčanje ima u Bariju iz posebnog razloga – njen otac je 1991. godine osvojio naslov evropskog klupskog prvaka sa Crvenom zvezdom upravo u ovom gradu, što je činilo taj grad posebnim mestom za njih.

Na venčanju se okupilo oko 200 gostiju iz cele Evrope, a smešteni su bili u luksuznom hotelu Masseria Caselli. Virginia je nosila vlastitu kreaciju venčanice od čipke, što je dodalo lični pečat njenom posebnom danu.

Virginia, mlađa kćerka Siniše Mihajlovića, bila je vidno emotivna kako pre ulaska u crkvu, tako i tokom gostovanja u emisiji “Verissimo”. Često su je podsećali na njenog oca tokom gostovanja, a Siniša je preminuo u decembru nakon hrabre borbe sa leukemijom. Svaka pomisao na Sinišu izazivala je emocije i suze kod Virginije i Silvije. Tokom emisije je Virginija podelila svoju tugovanku i izjavila da je Sinišin odlazak osećala posebno na dan venčanja. Na taj dan, umesto očeva, pridružili su joj se njeni bratovi kako bi je ispratili do oltara. Iako to nije bila laka odluka, Virginija je osećala prisustvo svog oca i njegovu zaštitu na posebnom danu.

Virginija Mihajlović će zauvek pamtiti ovaj emotivni trenutak. Iako je njen otac Siniša bio fizički odsutan na dan venčanja, njegova prisutnost u srcima svih prisutnih je bila snažna. Njegovo nasleđe, hrabrost i ljubav prema porodici bili su inspiracija za sve, a posebno za Virginiju. Iako je tugovala zbog očeve odsutnosti, Virginija je znala da bi njen otac želeo da bude srećna i da proslavi ovaj poseban dan. Njegova slika i sećanja na trenutke provedene s njim dali su joj snagu da korača stazom venčanja sa osmehom na licu i suzama u očima. Svojim bratovima i porodici pružila je podršku i zajedno su obeležili ovu važnu prekretnicu u njenom životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here