Marija Šerifović je veoma aktivna na svojim društvenim mrežama, posebno na Instagramu i YouTube kanalu. Na tim platformama redovno deli sa svojim pratiocima svoje putne avanture, nastupe, ali i priče iz svakodnevnog života.Nedavno je pevačica odlučila da pokaže svojim pratiocima jedan poseban trenutak iz prošlosti. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj su ona i njena majka, Verica Šerifović, prikazane kako izgledaju na plaži mnogo godina unazad. Uz tu sliku, Marija je jednostavno napisala “Majka”.

Ovaj potez Marije Šerifović naišao je na pozitivan odjek među njenim pratiocima, koji su izrazili divljenje prema njihovom odnosu i lepoti obe žene na slici. Ova objava je pružila uvid u intimni trenutak iz prošlosti pevačicine porodice, ističući važnost porodičnih veza i sećanja.Marija Šerifović nastavlja da koristi svoje društvene mreže kako bi ostala povezana sa svojim fanovima i podelila s njima razne aspekte svog života. Njen otvoren pristup i iskrenost prema pratiocima stvaraju bliskost i omogućavaju im da bolje upoznaju pevačicu iza scene.

Marija Šerifović i njena majka Verica imaju veoma blizak odnos koji je često istaknut u javnosti. One su ne samo majka i ćerka, već i najbolje prijateljice i podrška jedna drugoj.Verica Šerifović je bila ključna figura u životu Marije i uveliko je doprinela njenom uspehu i razvoju kao umetnice. Verica je bila Marijina prva muzička mentorka, podržavajući je i inspirišući na putu ka ostvarenju svojih muzičkih snova. Njih dve su zajedno prošle kroz mnoge izazove i uspone u karijeri, čineći njihov odnos još jačim.

Osim što su nerazdvojne kao majka i ćerka, Marija i Verica često provode vreme zajedno i van profesionalnih obaveza. One se rado druže, putuju zajedno i uživaju u porodičnim trenucima. Njihov odnos je pun ljubavi, podrške i razumevanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here