Mlada glumica Ivana Dudić , osim što posjeduje ogroman talenat za glumu , našu publiku je očarala i svojom ljepotom ., atraktivnošću , kao i izvaljanim tijlom . Ivana se jednom prilikom našalila na račun svoje vitke linije i istakla da je taja jenog izgleda prebukiran raspored i mnogo obaveza. Mlada glumica se prije neko veče pojavila na proslavi rođendana poznatog magazina , a sve oči su bile uprte u nju , koja je po ko zna koji put svojim estravagntnim stajlingom uspjela da pomjeri sopstvene granice.

 

 

Ivana je za ovaj događaj olučila da obuče crnu dvodijelnu toaletu , a gornji dio je činio korset sa kaišvima , i dubokim dekolteom , dok se donji dio toalete sastojao od crne prozirne suknje , ispod koje se jasno vidio donji veš u istoj boji. Inače Ivana već uveliko nosi tituluu najbolje obučenih mladih glumica , a svakim novim pojavljivanjem na javnim događajima ona to i potvrđuje.

 

 

Ivana svaki put se obuče tako da se ne libi da pokaže svoje savršeno tijelo , a da opet ostane u granicama pristonosti koje ne prelaze vulgarnost .Ivana je također otkrila da redovno trenira , i da se trudi dase hrani što zdravije , te naglasila da je iz jelovnika izbacila meso i da se od tada odjeća mnogo bolje. Ivana meso ne jede već četiri godine , jer joj jednostavno ne prija . Ali je istakla da mljeveno meso pojede s vremena na vrijeme naročito u lazanjama . Kako ne jede meso Ivana kaže da ima više energije i mnogo bolje isli , a istraživanja su pokazala da meso izaziva agresiju kod ljudi .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here