Tokom nedavnog protesta “Srbija protiv nasilja” ispred televizije Pink, poznati ličnost Kristijan Golubović je snimljen, što je izazvalo spekulacije da je došao da podrži Željka Mitrovića i Pink televiziju. Međutim, Kristijan se oglasio i demantovao te tvrdnje, otkrivajući da je zapravo dobio otkaz od samog Željka Mitrovića.Na svom Instagram profilu, Kristijan je prvo napisao: “Željku Mitroviću nije potrebna moja podrška! Pored Pinka sam slučajno prošao i otišao. Stop nasilju i lažima o meni.” Takođe, otkrio je da je njegova emisija “Bajke iz podzemlja” ukinuta zbog velikog pritiska i hajke na njegovo ime.

Kristijan je naveo da je do otkaza došlo zbog pritiska koji je vršen na Pink, posebno zbog kritika upućenih njegovoj najgledanijoj emisiji na Red televiziji. Ogorčen, Kristijan je izrazio svoje nezadovoljstvo time što su protesti i opozicija, prema njegovim rečima, uticali na njegovu situaciju. On tvrdi da se svakodnevno izmišljaju laži o njemu i da mu prete zatvorom.

Takođe, Kristijan je prokomentarisao i Željka Mitrovića, smatrajući da je podlegao pritisku tako što je ukinuo neke emisije koje su smetale onima koji su blokirali deo grada i pokušavali srušiti Pink televiziju i trenutnu vlast. On je izrazio zahvalnost što se neke stvari menjaju na bolje, ali je istakao da nije potrebno raspravljati o onome što smeta samo maloj manjini. Kristijan sebe smatra dežurnim krivcem i crnom ovcu, naviknutim na progon i medijsku satanizaciju.

Ove izjave Kristijana Golubovića dodatno su produbile kontroverze i sukobe vezane za njegovu vezu sa Pink televizijom, a ostaje da se vidi kakve će posledice imati na dalji razvoj situacije između njega i Željka Mitrovića.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here