Sofija Milošević, supruga fudbalera Luke Jovića, nedavno je doživela neprijatnost tokom posete Crnoj Gori. Naime, kako se navodi, Sofija je angažovala “personal šopera” da obavlja kupovinu umesto nje, ali je na kraju ostala bez novca i sata. Modna industrija i brz način života doneli su sa sobom i zanimanja kao što je “personal šoper”. Ovo zanimanje podrazumeva angažovanje ličnog asistenta za kupovinu i organizaciju garderobera kako bi se klijenti istakli iz mase i uštedeli vreme. Sofija Milošević, koja je poznata po svom besprekornom izgledu i strasti prema modi, odlučila je da angažuje “personal šopera” kako bi joj pomogao u kupovini. Međutim, kako se navodi, devojka kojoj je prepustila kupovinu nije ispoštovala dogovor i nestala je s njenim novcem i satom.

Ova situacija nije ostavila veliki utisak na Sofiju, koja je nastavila sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Nedavno je proslavila rođendan sa svojom decom i suprugom Lukom Jovićem. Takođe, otkrila je da planira da organizuje svadbu sa Lukom u leto 2024. godine. Sofija Milošević se nije oglašavala povodom ovog incidenta, ali čini se da nije previše uzrujana zbog toga.

Sofija Milošević je i te kako poznata na društvenim mrežama, gde ima veliki broj pratilaca koji je redovno prate i podržavaju. Kroz svoje objave, Sofija deli svoj svakodnevni život, modne kombinacije, trenutke sa suprugom Luka Jovićem, kao i sa svojom decom. Njeni fanovi verno prate njen put ka ostvarenju karijere i porodičnom životu. Sofija je aktivna na Instagramu, gde često deli fotografije i priče iz svog života.

Osim što je model, ona je i uticajna osoba na društvenim mrežama, gde inspiriše svoje pratilce svojim modnim izborima i pozitivnom energijom. Njena popularnost na društvenim mrežama je dodatno porasla nakon udaje za fudbalera Luku Jovića, što ih je učinilo jednim od najpoznatijih parova na domaćoj i međunarodnoj sceni. Njihova ljubavna priča i porodični trenuci redovno privlače pažnju medija i javnosti. Sofija Milošević je dokaz da uspešno možete balansirati između karijere, porodičnog života i prisustva na društvenim mrežama, privlačeći pažnju svojih pratilaca širom sveta.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here