Marko Gobeljić, prepoznat kao svestrani nogometaš koji je briljirao na raznim pozicijama, pridružio se Crvenoj zvezdi 2017. godine i brzo postao prepoznatljiv igrač kluba s izuzetnim doprinosom. No, došlo je vrijeme za rastanak. Iako stvari često izgledaju bajne i sjajne, ono što se krije iza je ipak malo drugačije i jednostavn vrijeme dođe za određene promjene u životu.

Osim na nogometnom terenu, Gobeljić je privukao pažnju javnosti kada je u medijima objavljeno da je u vezi s popularnom pjevačicom Katarinom Grujić. Njihova veza bila je predmetom interesiranja mnogih. 2021. godine su izmijenili zavjete i sklopili brak, a nekoliko mjeseci kasnije, njihova ljubav je blagoslovljena dolaskom njihove kćeri Katje, trenutkom neusporedive ljepote.

Gobeljić se emotivno oprostio od svog kluba putem društvenih mreža, zahvaljujući se za svoje vrijeme u Crvenoj zvezdi. Napisao je: “Zahvaljujem vam što ste moju djetinjsku strast pretvorili u stvarnost. Hvala vam za svaki osjećaj koji sam imao privilegiju doživjeti s vama. Zahvalan sam što sam postao jedan od najuspješnijih igrača u povijesti kluba, zahvaljujući vama. Iznad svega, hvala vam što ste me naučili kako istinski i iskreno voljeti klub. Svaka od 233 utakmice koje sam odigrao s vama na terenu je draga uspomena. Zvezdo, hvala ti.” Ove riječi su bile njegov emotivan oproštaj.

Gobeljić je prešao iz Crvene zvezde u grčki klub Kifisia, preselivši se u Atenu zajedno sa svojom obitelji. Ovaj prelazak označava novo poglavlje u njegovoj nogometnoj karijeri, a Gobeljić je zahvalan svima koji su ga podržavali tijekom njegovih godina provedenih u Crvenoj zvezdi, uključujući suigrače, trenere, upravu i navijače Delije, te svoju obitelj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here