Seka Aleksić, poznata pjevačica, koja trenutno uživa u vremenu s obitelji na moru i obavlja nekoliko zakazanih nastupa, nedavno je otkrila svoju perspektivu na brak i obitelj. Brakovi postaju sve rjeđi, kako u društvu tako i među poznatim osobama na estradi.

Seka je otvoreno govorila o svojoj djeci, sinovima Jovanu i Jakovu, koji, čini se, ponekad zezaju svoju majku. Ona je otkrila da inzistiraju na tome da aktivira kameru na svom telefonu kako bi je mogli pratiti i znati gdje se nalazi. Ovo ponašanje postaje čudno kad god se Seka fotografira s drugima, a djeca pokušavaju razumjeti zašto to radi.

Pjevačica također nije sakrivala izazove s kojima se suočava u svakodnevnom životu, posebno što se tiče održavanja kuće. Kao osoba koja često putuje i ima puno nastupa, priznaje da joj kućanstvo ponekad može biti u rasulu i neredu zbog nedostatka vremena za obavljanje kućanskih obaveza. Kada je žena poznata ličnost postoje mnoge stvari koje moraju da trpe zbog toga, jer od žene se očekuju neke specifične stvari i ipak je ona stub porodice. Niko ne može da brine o djeci kao majka ni da brine o harmoniji kuće kao supruga. Ali ipak žene su pokazale da nekako ipak uspjevaju sve pa se nadamo da će tako ostati i kod Seke.

Seka Aleksić se dotakla i teme izgleda i samopouzdanja. Istaknula je da žene često teže savršenstvu i uvijek žele poboljšati svoj izgled. Ovaj osjećaj proizlazi iz stalne potrage za područjima koja se mogu unaprijediti. Na kraju, Seka se osvrnula na sve veći broj razvoda među javnim ličnostima i sugerirala da je pandemija imala značajan utjecaj na međuljudske odnose. Izrazila je uvjerenje da bi nedostatak katalizatora mogao biti razlog za ovu situaciju i napomenula da nije iskusila nikakve bračne krize sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here