Maša i Jovana, kćerke pokojnog reditelja i direktora fotografije Božidara Nikolića, smatraju se najbogatijim sestrama u Srbiji. Ipak, prije nego što su se udale za moćne biznismene, sestre Nikolić su ostvarile uspjehe u svojim karijerama. Jovana se pojavila na domaćoj javnoj sceni početkom 2000-ih, kada je 2004. godine nastupala na Beoviziji, a nastavila se baviti muzikom. Nakon šest godina, izdala je prvi album “Diši duboko”, na kojem su se našle neke od njenih najpoznatijih pjesama poput “Moli, moli” i “Srećan put”.

Nakon toga je započela vezu sa sinom Miroslava Miškovića, Markom, sa kojim je već osam godina u braku i imaju dvoje djece. “Negdje sam pročitala da je najljepši dar koji majka može dati svom djetetu to da izabere za oca čovjeka kojeg voli”, rekla je ona. Nakon što se ostvarila kao majka, Jovana se vratila karijeri i snimila pjesme “Najbolja”, “Dobar si”, “Pazi se”, kao i duet “Nismo smjeli” sa Marijom Šerifović, koja je inače bliska prijateljica. U 2020. godini dobili su drugu kćerku i dali joj neobično ime Reina, što na španskom znači “kraljica”.

Jovana je poznata kao jedna od najstilizovanijih ličnosti na domaćoj sceni, iako je udana za nasljednika jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, smatraju je skromnom osobom koja ne razbacuje se novcem. “Ja živim normalan porodični život, s ranim ustajanjem i ranim odlaskom u krevet, sa svim dnevnim aktivnostima koje idu uz muža i dijete. Nikada nisam davala povoda za ogovaranje, ali čak i kada se pojavi, dočekujem to sa osmijehom i šalicom kafe”, rekla je ona jednom prilikom za magazin Puls. Malo je poznato da nije zapostavila obrazovanje i da je diplomirala pravo.

Pored muža i kćeri, najveću podršku pruža joj sestra Maša Karić, supruga Bojana Karića. Godine 2007. Bojan se oženio Mašom Nikolić, a u braku su dobili blizance Taru i Teodora. Često putuju zajedno kao porodica, a najčešće borave u Dubaiju, Minsku i Londonu, gdje su privremeno živjeli. “Na ovom životnom putu punom izazova, ispleli smo naše malo gnijezdo ljubavi i sreće, u kojem četiri srca kucaju kao jedno. Čak i nakon 13 godina, stalno pronalazim nove razloge da te volim još više! Divan si suprug i još bolji otac! Svaki trenutak koji provodimo zajedno je neponovljiv”, riječi su koje je Maša uputila svom suprugu. Maša je magistrirala menadžment u sportu, ne bavi se javnim poslom, tako da je rijetko viđamo jer čuva svoju privatnost dalje od očiju javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here