Poznata pjevačica Dona Ares preminula je u dobi od samo 41 godine, ostavivši svoje mnogobrojne obožavatelje u tuzi. Tijekom svoje karijere, Dona je postala istaknuta pjevačica s velikom bazom obožavatelja koji su je obožavali.

Godine 2014. Dona Ares je javno obznanila svoju borbu s rakom pluća putem društvenih mreža, želeći podijeliti svoje iskustvo i pomoći drugima koji su se suočili s istom bolesti. Unatoč svojim naporima, bolest se 2015. vratila u obliku metastaza, a Dona je hrabro nastavila borbu. Tijekom tih teških trenutaka, Dona je održala solistički koncert u sarajevskoj Zetri, koji je snimljen kamerama. Tijekom tog nastupa, bila je vidno iscrpljena, ali je svojom snagom i voljom ostavila snažan dojam na publiku. Najdirniji trenutak koncerta dogodio se kada je Dona skinula svoju periku, pokazujući svoju ranjivost i hrabrost.

Na godišnjicu Donine smrti, njena majka je podijelila svoje duboko emotivno iskustvo. Istaknula je kako se sjećanja na Donu bude u tim danima, te kako osjeća duboku tugu i bol zbog gubitka, ali istovremeno osjeća potrebu da bude jaka i podržava svoju obitelj. Dona je ostavila majci duboko naslijeđe snage i hrabrosti.

Majka Dona Ares je također podelila neka intimna saznanja iz Doninog posljednjeg razdoblja života. Dona je izrazila želju da napiše novu knjigu, priznajući da je prethodna knjiga “Soba za nikoga” bila izmišljena u vezi s nekim osobama. Tijekom svojih posljednjih šest mjeseci, Dona je bila zajedno sa svojom majkom dan i noć, i kroz te trenutke su se produbila njihova razumijevanja i povjerenje. Majka je poručila svojoj djeci da su roditelji, posebno majka, njihovi najveći saveznici, bez obzira na sve prethodne nesuglasice. Donina smrt ostavlja dubok trag, a njen život i borba ostaju inspiracija mnogima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here