Na glamuroznoj proslavi povodom rođenja unuke Radiše Trajkovića Đanija, naša istaknuta pevačica Zlata Petrović privukla je pažnju prisutnih i medija. Njen glamur i dugogodišnja karijera privukli su svestrane poglede tokom celog događaja. Poštovanje i ljubav prema Zlati kao muzičkoj ikoni nisu se smanjili tokom vremena.

Međutim, ono što je postalo posebno primetno jeste trenutak kada se pevačica pojavila na proslavi s očiglednom dozom alkohola u krvi. Snimci ovog trenutka su ubrzo obišli društvene mreže, prikazujući Zlatu kako se jedva održava na nogama i komunicira nesuvislo. Neizbežno, pevačica je i sama priznala svoje stanje opijenosti. Kako ona ističe došla je na proslavu kod bliskih ljudi i nije se ustručavala da se osjeća kao kod kuće. Ona i Đani i njegova porodica su prijatelji godinama i veoma dobre kolege tako da ovakva situacija nije neočekivana kada su jedni kod drugih, šta više normalna je i poželjna.

Situacija je postala još zanimljivija kada je Zlatin sin, Jovan Pejić, nenamerno pokrenuo “live” na Instagramu dok je njegova majka pevala. Niko nije očekivao da će Zlata otvoreno priznati svoju pijanost i priznati da nije u stanju držati mikrofon. Uz povremene ispade smeha i nepovezane rečenice, Zlata je delovala nesposobno za nastup.

Tokom trenutaka opijenosti, Zlata je zamolila goste da privremeno prekinu muziku i čak zatražila zamenu među kolegama pevačima. Ovaj trenutak postao je glavna tema u medijima nakon proslave. Iako je noć trebala biti posvećena radosti i porodičnom slavlju, Zlatin nastup i njeno opijenost izazvali su brojne reakcije. Neporecivo, Zlata Petrović i dalje ostaje voljena i poštovana figura na domaćoj muzičkoj sceni. Njen uspon na muzičkom nebu i mesto koje zauzima u srcima fanova širom regiona ostaju nepromenjeni, iako je trenutak pijanstva dodao jedinstvenu dimenziju njenom životnom putovanju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here