Ivana Krunić i Bane Čolak, popularni rijaliti par, prošli su kroz turbulentne periode tokom svoje veze, ali su na kraju pronašli sreću zajedno. Nakon što su se povukli iz medija kako bi rešili nedaće koje su ih zadesile dok su bili u rijalitiju “Zadruga,” odlučili su da nastave svoj život i planiraju svadbu. Ivana, koja je tokom svoje muzičke karijere promenila pravac od popa ka folku, sada uspešno puni klubove širom Srbije. Upoznala je ljubav svog života, Baneta Čolaka, dok su oboje bili učesnici rijaliti programa “Zadruga.”

Njih dvoje su vereni od 2022. godine, a venčanje koje je prvobitno bilo planirano za ove godine bilo je odloženo. Ipak, Ivana je otkrila novi datum venčanja, a to je sledeće godine. Ivana opisuje svoju vezu s Banetom kao srećnu i stabilnu, ističući da su zajedno prevazišli mnoge izazove. Ona je izrazila sreću zbog njihovog zajedničkog stana, a takođe je izrazila nadu da će jednog dana dobiti dete.

Njeni roditelji su srdačno prihvatili Baneta kao svog zeta, a Ivana je naglasila da se on odlično slaže s njenom porodicom. Iako su kroz rijaliti iskušenja prošli zajedno, sada su postali stabilan par koji planira srećnu budućnost zajedno, uključujući i svadbu i možda proširenje porodice. Ivana Krunić i Bane Čolak, uprkos izazovima koje su prošli u rijaliti programu, dokazali su svoju ljubav i postali primer mnogima.

Njihova veza je prošla kroz razne teškoće i ispite, ali su zajedno odlučili da se izbore protiv svih prepreka. Nakon izlaska iz “Zadruge,” kada su bili izolovani od medija kako bi rešili nedaće i konflikte iz tog perioda, Ivana i Bane su postali još bliži. Njihova posvećenost jedno drugome i spremnost da prebrode izazove su ih učinili snažnim i jedinstvenim parom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here