Andrijana Dabetić Anči, izabrana za Miss Jugoslavije 1994. godine, donosi sećanja iz devedesetih godina, vremena kada se o njoj, iako zasluženo, nije puno pisalo. Bila je prelepa žena, a njen izbor za Miss Jugoslavije to je samo potvrdio. Pored posla foto modela i manekenke, Andrijana se odlučila za muzičku karijeru. Godine 1992, objavila je svoj debi album “Anđeo za umornu dušu”, koji je tada bio izuzetno popularan.

Njen izgled privlačio je mnoge muškarce, ali njeno srce pripadalo je tadašnjem fudbalskom superstaru Siniši Mihajloviću. Nažalost, vest o njegovoj smrti pogodila ju je duboko. Izrazila je svoje saučešće porodici Mihajlović i podsetila na sve divne trenutke koje je provela s njim: “Ova vest me stvarno pogodila. Pre svega, osećam saosećanje prema njegovoj porodici koja je izgubila sina, brata, oca i supruga. A zatim i prema svima nama koji smo ga poznavali i svedočili kakva je legenda i čovek bio. Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život”, izjavila je Anči za Grand.

Anči ima vanbračnog sina Marka, kome je posvetila svoju pažnju i ljubav. Identitet Markovog oca, koji je nažalost preminuo u saobraćajnoj nesreći, drži u tajnosti kako bi zaštitila sina. Takođe, izjavila je da je taj period bio težak šok za nju, te se povukla iz javnosti na tri meseca. Međutim, kasnije je odlučila da okrene novu stranicu u svom životu i posveti se odgoju svog sina Marka.

Priča o Andrijani Dabetić Anči, ženi koja je zračila lepotom i harizmom tokom devedesetih godina, istinski inspiriše žene da bez obzira na godine, nikada ne zaborave da drže do sebe. Njena karijera kao foto modela, manekenke i pevačice pokazuje da su životne strasti i snovi bezvremeni. Ona je dokaz da s godinama život može doneti mnoge promene, ali to ne znači da žene treba da zapostave sebe. Naprotiv, trebale bi negovati svoju unutrašnju i spoljnu lepotu bez obzira na broj godina. Andrijanina skromnost i posvećenost majčinstvu su dodatna inspiracija. Bez obzira na slavu i lepotu, posvetila se vaspitanju svog sina Marka, čuvajući identitet oca tajnom kako bi zaštitila svog sina. Ova odluka jasno pokazuje koliko je važno negovati svoju porodičnu ljubav i brinuti se o svojoj deci.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here