U današnjem članku istražujemo putanje domaćih zvezda koje su se suočavale sa izazovima vezanim za višak kilograma u svojoj bližoj ili daljoj prošlosti. Jedna od istaknutih primera je Ana Nikolić, koja je prošla kroz značajne težine. Na nekom trenutku je teškoća sa viškom kilograma dosegla tačku gde je Ana jedva mogla da se kreće. Imala je oko 122 kilograma. Prepoznavši ovaj ozbiljan problem, Ana je odlučila da preuzme kontrolu i pristupila je dijeti. Takođe, Ana Nikolić je prošla i kroz operaciju želuca kako bi podržala svoj proces mršavljenja.

U sličnom tonu, upoznajemo i Sandru Rešić, koja je započela svoju karijeru kao pevačica sa viškom kilograma. Međutim, vremenom je uspela da se oslobodi ovog viška. Pre nego što je učestvovala u rijalitiju “Zadruga”, Sandra je imala problema sa prekomernom težinom, često se opredeljujući za slatkiše i gazirane napitke. Danas je njen izgled značajno drugačiji nego ranije.

Sandra je pre osam godina imala čak 88 kilograma i odlučila je da nešto preduzme nakon neugodnog komentara koji je dobila. Počela je sa značajnim promenama u ishrani i fizičkim vežbama. Izbacila je šećer, sokove i druge kalorične namirnice iz ishrane. Rezultati su bili vidljivi, ali Sandra je istakla da nije bila potpuno zadovoljna. Pred ulazak u jednu sezonu rijalitija, uspela je da smanji težinu na 50 kilograma i izgledala je bolje nego ikad.

Promene u njenom načinu ishrane su obuhvatale doručak sa malo hleba i kuvanim jajetom, ručak sa mesom i salatom, i večeru sa kupus salatom i jabukom. Odlučila je da ne jede posle 21 sat, ali ako oseća glad tokom noći, rešava je sa čašom tople vode i jednom jabukom. Ovaj napor je donio značajne rezultate i Sandrina priča služi kao inspiracija onima koji se suočavaju sa izazovima viška kilograma.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here