Drijana Videnović, cijenjena profesorica na Fakultetu dramskih umjetnosti i proslavljena glumica, ima bogatu karijeru u svijetu glume. Svoj glumački debi imala je s 20 godina, a tijekom dugogodišnje karijere ostvarila je brojne zapažene uloge u filmu i televiziji. Neki od njenih najpoznatijih projekata uključuju televizijsku seriju “Sivi dom”, film “Više od igre” i “Varljivo ljeto 68”. Nakon pauze od 15 godina, Drijana Videnović se uspješno vratila glumi te je ostvarila impresivnu izvedbu u popularnoj seriji “Ljubav i mržnja”.

U svojoj nedavnoj izjavi u emisiji “Prvi red” na K1 televiziji, Drijana se prisjetila svojih iskustava vezanih uz seriju “Sivi dom”. Ovaj projekt označio je njezinu početnu karijeru, a uloga Lolice, koju je igrala, ostala je upamćena u povijesti televizije. Ona je opisala svoja sjećanja na tu eru, uključujući i energiju i ambiciju mladog glumačkog ansambla koji je radio na projektu.

Zanimljivo je da je Drijana Videnović morala balansirati između svoje glumačke karijere i akademskih obveza. Profesor Milenko Maričić upozorio ju je da bi i jedan propušten sat nastave mogao rezultirati neuspjehom cijele godine. Kako bi ispunila svoje obaveze prema studiju, Drijana je prilagodila svoj raspored i uspjela sudjelovati u snimanju serije. Njezin izgled i predanost liku Lolice u “Sivom domu” često su zahtijevali fizičke izazove, uključujući i scene šamaranja, koje nisu bile namještene. To iskustvo doprinijelo je razvoju njezinog lika, ali također je bilo izuzetno zahtjevno i fizički bolno.

Iako je uloga u “Sivom domu” obilježila njezinu karijeru, Drijana Videnović ostvarila je i mnoge druge značajne uloge tijekom svoje karijere. Njezin angažman i talent vidljivi su u nizu uspješnih projekata u svijetu filma i televizije. Osim glumačke karijere, spomenuto je da je bila u braku s kolegom Brankom Đurićem Đurom i zajedno su roditelji sina.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here