Mirjana Karanović, poznata i cijenjena glumica, ostvarila je sjajnu karijeru tumačeći mnoge likove na kazališnim daskama i filmu. Njen talent privukao je odane obožavatelje koji veoma cijene svaku njenu izvedbu. Iako rijetko govori o svom privatnom životu, on izaziva veliko zanimanje javnosti. Trenutno se posebna pažnja posvećuje njenom partneru, što je rezultat medijske bure oko teme u koju je bila upletena.

Slavna umjetnica je poznata kao neudata, a javnost je bila upoznata s njenom vezom s mlađim kolegom, Erminom Bravom, koji je s njom igrao romantični par u predstavi “Noževi u kokošima”. Nedavno je Mirjana podijelila fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj se vidi leđa muškarca, što je izazvalo spekulacije da je upravo Ermin na slici.

Bez obzira na to, ističe se da je glavna figura na fotografiji Mirjana, iako su protekli dani za nju bili turbulentni. Mediji izvještavaju da je protiv nje podignuta optužnica zbog navodnog fizičkog napada na susjedu 27. listopada prošle godine. Tužiteljstvo je predložilo sudu da joj se izrekne uvjetna kazna od osam mjeseci zatvora, s uvjetom da ne počini nikakvo kazneno djelo u naredne dvije godine.

Mirjana je izrazila svoje mišljenje o situaciji putem objave na Instagramu, ističući da je nemoguće pobjeći od svijeta i izbjeći njegovo prisustvo. Međutim, naglasila je važnost pronalaska snage i otpornosti u suočavanju s nepravdom. Emotivno preplavljena, Mirjana je podijelila fotografiju na kojoj je zagrljena s tajanstvenim muškarcem, uz iskrenu poruku zahvale za podršku koju je dobila u ovom izazovnom vremenu. Kako će ovo završiti vrijeme će pokazati ali najvažnije je da je ona za sad sretna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here