Veza Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića izazvala je veliku pozornost javnosti, a unatoč uspjesima u glazbenoj karijeri, njihovi životi i dalje su izloženi medijskoj pažnji. Prijović je ostvarila značajan uspjeh u glazbenoj industriji, dok je Filip najstariji sin teniske legende Slobodana Bobe Živojinovića i poznate pjevačice Lepe Brene. Unatoč izazovima koji dolaze s medijskom pažnjom, njihova ljubav i obiteljski život ostaju važni za njih.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se 2018. godine i imaju sina po imenu Aleksandar. Prijović je brzo postala dio obitelji Živojinović i uvijek izražava pozitivne riječi o svojim suprugovim roditeljima, Lepei Breni i Bobi Živojinoviću. Njihovu bliskost vidljiva je u javnosti, posebno na koncertima, gdje su Prijović i Lepa Brena pokazale duboko emotivnu povezanost. Filip Živojinović, iako je sin poznatih roditelja, vodio je prilično privatnu i neovisnu karijeru. Stekao je obrazovanje u Sjedinjenim Američkim Državama i diplomirao psihologiju i sportski menadžment. Nakon što je radio kao sportski agent, odlučio se vratiti u Srbiju i otvoriti restoran u Beogradu. Pored toga, aktivno se bavi glazbom i sklada pjesme, a svoj posljednji album posvetio je svojoj supruzi.

Iako su često izloženi javnosti, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović nastoje zadržati svoj privatni život podalje od medijske pažnje. Usredotočeni su na obitelj i profesionalne obaveze, a često provode vrijeme s Filipovom sestrom Ivom. Iva je iz drugog braka Filipove majke i ima posebno blisku vezu s bratom. Također su surađivali na profesionalnim projektima, poput filma u kojem je Iva bila kostimografkinja za Filipa.

Unatoč izazovima koji dolaze s medijskom pozornošću, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović uspješno balansiraju svoj privatni život i profesionalne obaveze te nastavljaju graditi svoju obitelj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here