Ćerka Ljiljane Jakšić, Darija, je došla u glumičin život kada je Ljiljana imala pedeset dve godine, i donela joj je radost i ispunjenje. Iako je samohrana majka i suočila se sa brojnim izazovima, Ljiljana je oduvek sanjala da postane roditelj, što je na kraju ostvarila. Partner s kojim je bila nije bio spreman za roditeljstvo, pa su se razišli nakon što je shvatio da se njen san ostvario.

Iako odrasta bez oca, Darija uživa u svom majčinom ljubavi. Ona je pokazala da je nasledila talenat i želju da sledi majčine korake, jer je izrazila želju da postane pevačica. Darija je vesela devojčica koja voli da peva i redovno se pridružuje horu “Čarolija” kod Leontine. Takođe, pohađa časove gimnastike kod Slađane Rančić. Uz to, rado posećuje svoju majku u Skadarliji, gde Ljiljana Jakšić slovi kao najpoznatija umetnica. Njihova bliskost i Darijina inspiracija iz majčinog umetničkog sveta ukazuju na snažnu vezu između majke i ćerke.

Takođe, treba pomenuti da je Ljiljana Jakšić imala priliku da pleše sa sadašnjim američkim predsednikom Bajdenom kada je posetio Skadarliju zajedno sa Aleksandrom Vučićem tokom zvanične državničke posete 2016. godine. Ljiljana Jakšić je poznata glumica sa bogatom i uspešnom karijerom. Rođena je u Srbiji i stekla je popularnost kao jedna od najpriznatijih umetnica u zemlji. Njeni talenti obuhvataju glumu, ples i pevanje, što je čini izuzetno svestranom umetnicom. Ljiljana je ostvarila značajne uloge na pozorišnim daskama, televiziji i filmu. Njen izraziti talenat, emotivna dubina i sposobnost da dočara različite likove doneli su joj brojne pohvale i priznanja u industriji zabave.

Posebno je poznata po svojim nastupima u beogradskoj Skadarliji, čuvenoj boemskoj četvrti. Ova boemska atmosfera pružila joj je priliku da se istakne kao vrsna interpretatorka pesama i plesa tradicionalnih srpskih melodija. Njeno umetničko prisustvo i neponovljivi nastupi u Skadarliji stvorili su posebnu vezu sa publikom i učinili je jednom od najcenjenijih umetnica u toj sredini. Ljiljana Jakšić takođe je ostvarila značajne uloge i na televiziji i u filmu. Njena prisutnost na malim i velikim ekranima oduševljava publiku širom zemlje. Njeni nastupi su prepoznati po autentičnosti, dubokoj emocionalnoj iskrenosti i izvanrednom glumačkom izražaju.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here