U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se popularnog Mime Karadžića , poznatog glumca , a kojeg umesto po imenu Milutin , svi znaju po popularnom nadimku. Naime, pre skoro trideset godina je održana njegova svadba , a iako je u novembru zvanično navršene tri decenije od tog događaja , glumac ih ipak neće obeležžavati , pa čak ne voli da se sećada se to uopšte dogodilo . Inače , to je bio bvrak sa njegovom kolegicom Sunčicom , a koja nije uspela da se pribije na glumačkoj sceni . Oni su se venčali 21. novembra 1992. godine, kum mu je bio Žarko Laušević, a jedan od svedoka bila je dramaturškinja Hajdana Baletić. Par nije dugo potrajao, ubrzo su se razveli, te Mima i danas govori kako nije ni bio u braku.

Međutim ,svadba je se stvarno dogodila , i8 to na sreću ne može biti opovrgnuto jer postoje materijalni dokazi u vidu fotografija , a koju su svojevremeno objavljeni u jednom magazinu . Naime , svadba je zakazana za dan krsne slave Karadžića Aranđelovdan u restoranu Paviljona “Cvijeta Zuzorić”. Matičar se potrudio da mladencima dođe “na noge”, a gazda Bane da svatove zaseni đakonijama na stolu. Mima je tada to opisao kao intimni porodični ručak.

Ova svadba bila je ujedno ii poslednja ovom glumcu , pa se nikada više nije ćenio , a on i Sunčica uzeli su se iz ljubavi , ali su u braku uspeli da opstanu samo malo više od sve godine . Isprva su živeli na Vračaru ,a onda su otputovali u Australiju ,a gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačnu na brak i nastave svako svojim putem, kako je ispričao izvor blizak glumcu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here