U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se popularnog repera Vuka Moba , a koji je proteklih godina smatran za jednog od najzzgodnijih momaka sa naše javne scene , a sada je na videlo izašla jedna fotografija koja je mnoge šo kirala i ostavila bez teksta .. Naime , Vuk je na Instagramu priznao da je prestao da brine o svom zdravlju i telu , pa je i njegov izgled doslovno postao neprepoznatljiv. Dakle , on je objavio fotografiju na kojoj se vidi koliko je se ugojio , a njegov stomak je vidljivo u prvom planu , te su mnogi trljali oči zbog transformacije.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Vuk za samo dva meseca vratio nekadašnji izgled , a priznaje i da mu oporaavak nije ni malo bio lak. – Prva slika je od pre dva meseca gde sam bio u najgoroj formi u životu do sada! Alkohol, brza hrana, loš život, a onda sam počeo da treniram dva puta dnevno, bio na jezivoj dijeti i izašao sam iz odvratnog, masnog i nezdravog tela. Doduše, nisam još tamo gde treba biti, ali napredujem i idem ka tome! Ako sam ja mogao, može svako – napisao je reper uz objavu, a veliku pažnju privukao je jedan komentar njegovog kolege Gastoza, koji tvrdi da je on kriv za stanje do kog je došao:

– Pa kad se družiš sa Gastozom – napisao je reper uz nasmejane emotikone.Kao što smo već isttakli Vuk je uspeo da povrati dobro poznatu formu , jer je jasno da pored toga što mu bolje stoji , svakako je zdraviija opvcija.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here