Pjevačica Viki Miljković se može pohvaliti veoma uspješnom karijeromi hitova koji se baš dugo slušaju. Pored uspiješne karijere tu je i takmičenje Zvezda Granda u kojem je pjevačica aktivan član žirija nekoliko godina. Poznato je da je Viki sa suprugom Tašketom u sretnom braku u kojem je rodila jednog sina Andreja.

 

 

 

Andrej za razliku od svojih vršnjaka ne voli da se pojavljuje u javnosti, i ne koristi slavu roditelja, nego svoj put ka uspijehu stvar sam. Andrej trenia tenis i zaista je dobar u tome a od roditelja ima potpunu podršku.Andrej je odlučio da strpljivo gradi karijeu na teniskim terenima, pa veliki dio svog vremena posvećuje fizičkoj kondiciji.Čak i kada je na raspustu na svaki dan ustaje rano i ide na trening .

 

 

Andrej je sada već odrastao momak , koji bi uskoro mogao svojim roditeljima da dovede i djevojku. Viki e već otkrila kakvu snahu priželjkuje , a kako kaže da je izbor samo njenog sina , ali bi volela da to bude žena koja poštuje njega kao i on nju. Viki je rekla kako se približio i to vrijeme i Andrej više nije mali, on se uveliko bavi sportom, njegova glavna preokupacija je trenutno škola, iako mnogo trenira i trudi se da uspije u tenisu. Viki je također istakla da će se truditi da bude dobra svekrva. Poznato je da ona i Taške imaju brak kakav mnogi mogu samo poželjeti, a Viki svoju privatnost ne eksponira javno, te je jaso zbog čega se o Andreju jako malo zna.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here