Jelena Karleuša nedavno obratila se vlasniku Pink televizije, Željku Mitroviću, putem društvene mreže X, postavivši mu pitanje u vezi svojih mogućnosti za ponovno gostovanje u emisiji “Hit Tvit,” s obzirom na svoju zabranu da se pojavi u drugim formatima na toj televiziji. Pevačica je uputila ovakav zahtev: “Dragi Željko, s obzirom na svoju zabranu da se pojavim na Pinku, osim u emisiji ‘Hit Tvit,’ da li bih mogla da gostujem u toj emisiji i izvedem svoje pesme?” – upitala je.

Željko Mitrović nije dugo čekao s odgovorom i brzo joj je odgovorio na istoj društvenoj mreži: “Jeco, nemaš zabranu, možda si samo primetila da se na Pinku manje peva u poslednjih nekoliko decenija, ali ‘HIT TVIT’ svakako predstavlja svojevrsno pevanje ako imaš društvenu i političku oštrinu, a ti svakako poseduješ! Što se tiče tvojih hitova, predlažem da zajedno zapevamo, a posle emisije razgovaramo o nekim dodatnim stvarima! Pozdrav.”

Odgovor Željka Mitrovića odašilje pozitivnu notu i otvorenost prema Jeleni Karleuši, pružajući joj priliku da se ponovno pojavi u emisiji “Hit Tvit” i izvede svoje pesme, dok istovremeno izaziva smeh sa svojom šaljivom aluzijom na pojas. Ovaj brz odgovor sugeriše na to da bi se Karleuša mogla ponovno pojaviti na Pink televiziji, barem u okviru određenog formata.

U poslednje vreme, Jelena Karleuša je postala predmet intenzivnih diskusija i polemika na društvenim mrežama, u medijima i širem javnom prostoru. Razlozi za ove kontroverze i diskusije su raznoliki i uključuju:elena Karleuša je poznata po svojim oštrim izjavama i stavovima na društvenim mrežama i u medijima. Njene tvrdnje o društvenim i političkim temama često izazivaju reakcije i debate među ljudima. Karleuša se često izražava na društvenim mrežama i drugim platformama o političkim temama i društvenim pitanjima. Njen aktivizam i angažovanje su često predmet kritike i podrške, što dodatno doprinosi debatama o njenom javnom delovanju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here