Poznati jugoslavenski pjevač Vladimir Kalember , rođen je 26.aprila 1953.godine u Karlovcu . Ovaj poznati pjevač je na vrhuncu svoje muzičke karijere bio sedamdesetih godina, kada je osnovao grupu “Srebrena krila” , koja je osvojila srca žena u Jugoslaviji.

 

 

Naime , Vladimir je bio jako privlačnog izgleda , i proglašen je za prirodnog zavodnika , a njegova privlačnost kulumnirala je nastupom na Eurosongu 1984.goine , s Izdolom Burudžijom gdje su otpjevali “Ćao amore”. Kalemberov izgled i šarm učinili su ga središtem pažnje , no on je glasine da je ženske odbacio kao obične zablude i predrasude. Jednom je spomenuo kako su mediji pisali da je on u vezi sa bilo kim s kim popije kafu.

 

 

Ovaj popularni pjevač se jednom osvrnuo na svoe burne lubavne veze , te je otkrio da je jedan partner često dovodio do drugih. Uprkos tome što je imao čak 22 veze , smatrao je da stalno spajanje novih veza ipak pretjerano za njegov ukus. Ovaj pjevač koji važi za pravog Apolona , bio je toliko zadivljujući da mu gotovo nijedna ena u Jgoslaviji nije mogla odoljeti . Na kraju se pjevač skrasio sa hrvatskom violončelistom Anom Rucner , s kojom je dobio sina . U tom razdoblju jugoslavenske pjevačice , bile su poznate po jedinstvenom modnom osjećaju i stilu koji je bio izuzetno privlačan ženama diljem regije ali i šire. Pjevač je sada u sretnom braku sa srugom umjetnico i živi sa porodicom. Mi smo se u današnjem članku osvrnuli a prošlost i tadašnjeg najljepšeg pjevača sa scene , a koji je po vama danas najljepši muškarac na domaćoj sceni pišite nam u komentar.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here