I danas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a o čemu se tačno radisaznat ćete u nastavku . Naime , reč je o Dragani Mićalović ,a koja je se pojavila u hit tv seriji Igra sudbine , a kakko to inače bude sa javnim ličnostima , njen javni život , a posebno privatni uvek je zanimljiv javnost. Jako često je se govorilo o tome da li je DraganA Mićalović emotivno ispunjena te s obzirom koliko je vremena prošlo od trenutka kada je se u javnosti pojavila sa novim izabranikom , logičan je zaključak da uživa u samoći. To je bio jedan od razloga zbog čega je glumičina fotografija sa stomačićem iznenadila pratioce, a vest da je trudna Dragana Mićalović izazvala je opštu pometnju.

Naime, Dragana je napravila selfi u ogledalu sa trudničkim stomakom u prvom planu, a budući da je u više navrata isticala kako joj je karijera na prvom mestu i da sa udajom i majčinstvom ne želi da žuri, potez talentovane dramske umetnice sve je iznenadio.

Ipak jedan je detalj svima zapao za oko , a mnogi ga nisu predvideli , a nameće se kao objašnjene pomenute fotke , a radi s o hešteg zahvaljujući kom se doznalo da je trudna Dragana Mićalović ustvari pozirala u kostimu napravljenom za potrebe snimanja serije “Igra sudbine”. Iako u prvi mah zbunjeni, pratioci su nizali komentare u superlativu i svi se slažu kako Dragani lepo stoji trudnički stomačić, te da će zasigurno biti i lepa trudnica.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here