Mahira je nedavno udala za Saladina Hajdarpašića, a njen prethodni brak i borba sa mužem koji je bolovao od multiple skleroze duboko su dirnuli javnost. Esed, njen prvi suprug, preminuo je nakon što mu je dijagnostikovana ova teška bolest. U njenoj prvoj izjavi medijima nakon venčanja, Mahira je istakla da se nije udala iz finansijske dobiti ili radi medijske pažnje. Njena odluka bila je motivisana potrebom za podrškom i porodicom u svom životu, te željom za srećom. Saladina vidi kao nagradu za sve godine iskušenja s kojima se suočavala.

Mahira želi da istakne da je njeno venčanje bila lična odluka i da nije bila primorana na nju. Njen izbor da živi na ovaj način bio je dobrovoljan. Nadaju se da će njen život biti inspiracija drugima. Dok ljudi često vole pratiti drame i konflikte, važno je zapamtiti da uspeh i sreća nikada ne bi trebali biti zanemareni. Mahira vidi svog novog supruga, Saladin Hajdarpašića, kao uzor drugim muškarcima, jer je pokazao nepokolebljivu podršku njoj kao udovici i prihvatio njenu decu kao svoju dužnost pred Allahom.

Mahira je prepoznatljiva po svojoj hrabroj borbi sa životom, koja je dirnula ljude širom sveta. Iako je kritikovana zbog zaborava na svog prvog muža, Mahira se ne obazire na takve komentare. U stvari, ona je objavila duhovitu poruku na Facebooku koja je glasila: “Hrabro. Dostojanstveno. Tačno. Neka se neko oženi, bogami.”

Mahira je takođe podelila kako je upoznala Saladina Hajdarpašića, demantujući tvrdnje da su se slučajno sreli na ulici. Njihov susret bio je deo humanitarnog napora, a komentari koje su dobili uglavnom su bili podržavajući, sa porukama ohrabrenja da se usredsrede na pozitivne aspekte situacije i da izbegavaju okrivljavanje, dok istovremeno pronalaze radost u novoj sreći koja im dolazi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here