Danas ćemo da govorimo o popularnoj pevačici Slavici Ćukteraš , a čiji bivši muž je pored veoma uspešne karijere , kao i braka sa popularnom pevačicom , ostao neko ko ne voli u javosti da se preterano eksponira , pa je samim tim proslavljeni golman Vlada Avramov ostao prava misterija , a tek ponešto se o njemu moglo čuti iu nekog intervjua koji je pevačica davala .

On inače nije aktivan ni na društvenim mrežama , te s vremena na vreme objavi neki detalj na društvenim mrežama ,a većinom je to podsećanje na njegove stare dane , pa je tako nedavno osvanula i nova fotografija , a koja svedoči da je dobio i po koju sedu. Naime , mnogi se ipak slažu da iako je zagazio u četrdesetu , da izgleda poprilično dobro , a njegove pojedinosti nakon razvoda sa pevačicom ostale su nepoznanica.

Dakle, on o što je svakako poznato jeste da su se Slavica i Vlada venčali 2016te godine , te da su dobili ćerku Viktoriju ,a i sama se pevačica nije libila od toga da zbog porodice stavi karijeru u drugi plan , pa je zbog braka sa golmanom, koji je u to vreme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu. U to vreme, spekulisalo se kako je do razvoda došlo jer je bivši muž Slavice Ćukteraš njoj navodno branio da se vrati svojoj velikoj ljubavi, muzici i nastupima, međutim nekadašnji bračni par nije komentarisao ove navode.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here