Jelena Tomašević, popularna pevačica, nedavno je doživela veliki gubitak kada je preminuo njen otac, osoba sa kojom je bila izuzetno bliska. Ova teška situacija bacila je senku na njeno raspoloženje, ali uz podršku supruga Ivana Bosiljčića, uspela je da se nosi s tugom. Ivan je bio uz nju tokom celog vremena, ne odvajajući se od svoje voljene supruge kako bi je zaštitio od duboke depresije.

Sada, nakon perioda tuge, par je odlučio da se opusti i uživa na odmoru. Objavili su fotografije s plaže na kojima je Jelena zablistala u vrelom crvenom kostimu. Njen osmeh na licu svedoči o tome da joj odmor i ljubav njenog supruga zaista prijaju. Na plaži je uživala uz knjigu, a Ivan ju je fotografisao neprimetno, tako da su slike ispale prirodno i lepo.

Pored toga, par je podelio i selfi, a njihovi srećni izrazi lica jasno pokazuju da je ljubav među njima i dalje jaka. Očigledno je da su oboje zadržali svoju mladalačku iskru i da imaju slične interese koji ih zbližavaju. Verovatno je i njihova preslatka ćerkica Nina s njima na odmoru, ali su odlučili da je ovog puta ne fotografišu, poštujući njen privatni prostor i želeći da je zaštite od javnosti.

Nedavno se Jelena oprostila od svog oca putem emotivne objave na Instagramu, gde mu je posvetila reči sećanja i ljubavi. Nakon toga, odlučila je da zadrži svoju privatnost i ne govori više javno o ovoj ličnoj temi. Ovaj odmor s Ivanom sigurno joj pomaže da prebrodi teške trenutke, a podrška koju ima od svog supruga je neizmerna. Uprkos teškom periodu kroz koji je prošla, Jelena i Ivan pokazuju da ljubav i sreća mogu prevladati i najteže trenutke u životu. Njihova bliskost i ljubav koju dele svakako su im najveća podrška i snaga u ovim trenucima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here