Porodični dom popularnog glumačkog i bračnog bpara Vojina i Slobode nalazi se na Novom Beogradu , a koju je glumački par nakon dugog niza godina podstanarkog života uspeo da pazari nekretninu u kojoj se odgajaju blizankinje Vera i Mila . Zasiguzrno u skla du sa afinitetima i umetničkim karakterom glumac i glumica opremili su stan čiji pod krase hrastov parket i skupoceni tepisi.

Naime , ova drmaska umetnica je neko ko strogo čuva intimu svog supruga i dece , pa samim tim retko je kada podelila fotografiju iz svoga doma . Međutim , to je se nedavno promenilo , kada je pazarila uređaj koji će da joj pomogne oko kućanskih poslova , a tačnije oko usisavanja , pa samim tim u želji da svima pokaže šta to ima , ona je pokazala deo oko trepezarisjkog stola , a što je njenim pratiocima bilo zanimljivo , a također i medijima.

Dakle , Sloboda je ovom prilikom svojim pratiocima na Instragramu predstavila mali uređak , odnosno takozvani robot koji samostalno usisava , a koji će od sada , pa nadalje da odmeni glumicu u poslovima , pa barem kad aje o usisavanju reč , a bilo je evidentno da su mu se jednako obradovale i glumičine naslednice koje povremeno majci pomažu. Zahvaljujući mašini dom Slobode Mićalović bez mnogo muke nastaviće da izgeda lepo i čisto. Vša mišljenja o ovome možete da ostavite u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here