Uređenje doma Jelene Karleuše prevazilazi standard koji se često viđa u svetskim magazinima. Njena luksuzna vila na Senjaku je često tema tabloida i portala, a sama pevačica otvoreno deli detalje o svom raskošnom životnom stilu sa svojim obožavaocima, uključujući i fotografije na Instagramu.

Tokom prazničnih perioda, Jelena Karleuša posebno ističe svoju vilu, koja je tada ukrašena i osvetljena, stvarajući bajkovitu atmosferu. Na slikama se mogu videti pokloni uredno postavljeni pored jelke, dok se čuju praznične pesme.Tokom leta, Karleuša voli da se pohvali svojim uređenim dvorištem, bazenom sa prelepim pogledom na grad, kao i terasom i baštenskim nameštajem koji pružaju udobnost čitavoj porodici.

Kada su temperature niže i vremenski uslovi ne dozvoljavaju uživanje u bazenu, pevačica i njena porodica provode veći deo vremena u dnevnoj sobi pored upaljenog kamina. Nedavno je podelila trenutak iz svog dnevnog boravka sa pratiocima na društvenim mrežama. U prvom planu je istaknuta raskošna bež garnitura sa zlatnim ivicama, električni kamin, veliki ravan ekran televizora, kao i kameni sto u zlatnoj boji. Takođe, na snimku su se mogle videti i medalje njenog supruga Duška.

Međutim, ono što je privuklo najveću pažnju javnosti jeste pas Alfa, kojeg je Jelena nedavno udomila i spasila mu život. Kupila je kolica za prednje šape, budući da su mu nasilno amputirane. Jelena je postavila mekani pokrivač ispod Alfe da bi mu bilo udobnije, a planira i da mu ugradi proteze na šape. Zbog toga će najverovatnije putovati u London.Jelena Karleuša ne samo da uživa u luksuzu svog doma, već pokazuje i svoju humanost kroz brigu o životinjama, kao što je slučaj sa njenim psom Alfom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here