Zlata Petrović, talentirana srpska folk pjevačica romskog porijekla, rođena je 1962. godine u Beogradu, gdje i danas živi i radi. Poznata po svojoj nevjerojatnoj privlačnosti, Zlata Petrović oduvijek je bila magnet za muškarce i smatrana je jednom od najatraktivnijih estradnih zvijezda. Njezin privatni život često je bio pod povećalom medija. Javno je poznato da je prošla kroz dva neuspješna braka, prvi s Hasanom Dudićem, a drugi s Zoranom Pejićem Pejom. Osim toga, Zlata Petrović je majka dvoje djece, Miki i Jovane, i uživa u ulozi bake.

U braku s voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, Zlata Petrović je dobila sina koji je nedavno izuzetno obradovao svoju majku. Zlata Petrović nije mogla sakriti svoje emocije prilikom njegovog dolaska, a posebna prilika bila je proslava njezinog 61. rođendana. Njen mlađi nasljednik priredio je iznenađenje koje je dirnulo srca ne samo njegove majke, već i mnoge pratitelje na društvenoj mreži Instagram. Putem ove platforme, podijelio je iskrene trenutke koji su izazvali snažne emocije kod svih koji su ih vidjeli.

Nakon što se probudio, sin Zlate Petrović s uzbuđenjem je s partnericom uputio prema majčinoj sobi. Zajedno su pripremili predivno iznenađenje za svoju majku – kolekciju šarenih balona ukrašenih iskrenim porukama, koje su služile kao izraz iskrene ljubavi prema njoj. Njihova zajednička namjera bila je započeti dan s veseljem, toplinom i privrženošću.

Zlata, koja nije mogla suspregnuti suze sreće, zagrli Jovanu i zajedno su krenuli u jedan prestonički restoran gdje se nastavila proslava. Sljedeći trenutak donio je još jedno neočekivano iznenađenje – rođendansku tortu ukrašenu svjećicama. Naravno, nijedna rođendanska proslava ne bi bila potpuna bez tradicije pjevanja rođendanske pjesme, koju je Zlata izvela zajedno sa svojim dragim pratiteljima, dok su emocije ispunile prostor. Njen Instagram profil preplavljen je čestitkama, a svi su joj poželjeli da uvijek nosi taj blistavi osmijeh. Sin Zlate Petrović također je dobio pohvale koje su istaknule njegovu pažnju i privrženost prema majci. Ova posebna proslava rođendana pokazuje koliko je obitelj važna za Zlatu Petrović i kako joj je podrška njenih najmilijih neprocjenjiva. Njihova ljubav i radost stvaraju čarobne trenutke koji su upečatljivi kako za njih, tako i za sve koji prate njihovu priču.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here