Venčanje Tome Zdravkovića sa drugom suprugom ostalo je skriveno od očiju javnosti i otkriveno je tek slučajno. Iako je bio poznat po svojoj sklonosti ka ženama, Toma Zdravković je svoju drugu suprugu, Milicu Božić, o kojoj se malo zna, uspeo da sačuva od medijske pažnje. Toma Zdravković, slavni kantautor, bio je poznat po svojoj ljubavi prema ženama, posebno prema koleginici Silvani Armenulić. Međutim, uprkos tome što je tragao za “gospođicom pravom” koja će razumeti njegovu ranjivu dušu, nije uspeo da ostvari trajnu vezu sa Silvanom. Umesto toga, pronašao je mir pored Olgice, sa kojom ima ćerku Žaklinu, a zatim se venčao sa Milicom Božić, o kojoj se zna vrlo malo. Njihov brak trajao je samo dve godine, a problemi u vezi sa Tomom i njegovim lošim navikama doveli su do razvoda.

Nakon razvoda od Tome, Milica se ponovo udala i rodila dve ćerke. Fotografije sa venčanja Toma Zdravkovića i Milice Božić, koje su kasnije dospjele u javnost, prikazuju mladi par u elegantnom izdanju i sa osmehom na licima. Slike su crno-bele, svedočeći o vremenu kada su nastale. Nažalost, druga supruga Tome Zdravkovića preminula je pre nekoliko godina i nije doživela da vidi ovu priču na filmu. Toma se kasnije još dva puta ženio.

Ova priča nas podseća da iako su mnoge poznate ličnosti izložene javnosti, mnogi detalji njihovih privatnih života ostaju skriveni i nepoznati široj javnosti. Toma Zdravković ostao je upamćen kao jedan od najpoznatijih i najvoljenijih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Njegova muzika i stihovi osvojili su srca mnogih, a njegovi nastupi ostali su nezaboravni. Toma je stekao status legendarnog izvođača i pevača s neprolaznom popularnošću.

Njegove pesme, kao što su “Danka”, “Pustite me da živim svoj život”, “Kafana je moja sudbina” i mnoge druge, postale su evergrin hitovi i i dalje se često prenose na radio stanicama i nastupima širom regiona. Toma Zdravković nije samo muzički talent, već je bio i izuzetno harizmatičan izvođač s jedinstvenim glasom i izrazom. Njegova muzika nosi duboke emocije i priče koje se lako povezuju s publikom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here