Gabrijela Pejčev je bila jedna od poznatijih pjevačica u regionu. Ona je učestvovala u poznatom rijaliti programu pod nazivom “Farma” , i u takmičenju “Pinkove zvezde”, a pratile su je i mnoge ljubavne afere . Međutim , odjednom je samo nestala sa scene.

 

 

Naime , Gabrijela je srsko-bugarska pjevačica , koja je ođena u Dimitrovgradu 1992.godine. U djetinstvu se još pčela baviti muikom , a ostvarila je učešća i na televiziskm takmičenju Pinkove zvezde , gdje je ostala prepoznatljiva po repertoaru Cece Ražnatović , jer je izvodila njene pjesme i dobila je brojnu podršku publike. Isticala se sa svojim vokalnim sposobnostima , zbog lega su joj mnogi predviđali uspješnu karijeru .

Međutim , u njenom životu je došlo do situacije koja je izbacila iz takta. Njen otac je blovao od raka na plućima i vodio je dugu i mukotrpnu bitku . Pjevačica je mnogo puta na svojim nastupima odlučila napraviti osvetu ocu , što je za mnoge bilo srceparajuće. Otac joj je preminuo 2015.godine , i to je bio težak udarac za nju.

 

 

Prije ulaska u rijaliti Farma , Gabrijela je izjavila da za nju tamo neće biti biti mjesta ljubavnim aferama , međutim to je potonulo u vodu , kada je nakon nekog vremena postala prisna sa ukućanom Radetom Lazićem , a nakon nekog vremena je imala aderu i sa Vladom Stojanovićem. U rijalitiju se uspjela izboriti za peto mjesto . Gabrijela je odjednom nestala sa javne scene , akako se navodi imala je problem sa depresijom , a njen život je bio pun dešavanja , zbog čega je odlučila da se povuče neko vrijeme , i ne izlazi u javnost.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here