Beograđanka Ana Volš , koja je već godinama živjela u Americi , je nestala , a to je potvrđeno prvog januara ove godine , kada je u jutranjim satima posljednji put viđena živa , a policija smatra da je Ana ubijena , iako još uvijek nisu pronašli njeno tijelo. Glavni osumnjičeni za njezin nestanak je njen suprug Brajan Volš.

 

 

Naime , Ana i Brajan imaju tri sina , i on je od prvog trenutka bio sumnjiv policiji , jer je uveliko ometao istragu , niti je prijavio nestanak supruge , već je to učinio njen poslodavac u Vašingtonu , nakon što se Ana tri dana nije pojavila na poslu niti se javljala na telefon. Brajan je cijelo vrijeme lagao istražiteljima , te je sada optužen za Anino ubistvo.

 

 

Kako je pokazala istraga Brajan je na obližnju deponiju smeća odnio tri kese u kojima su pronađeni sumnjivi predmeti , a između ostalog , pronađen je nož , sjekira , tepih zamrljan krvju , kao i Anina torbica i lančić. Pored toga Brajan je na tabletu svoga sina pretraživao sumnjive informacije , kao što su : kako da se riješi tijela , kako da ukloni krvave mrlje sa drvenog poda i slično. Sada američki mediji pišu kako je Ana samo prije mjesec dana od nestanka , dan zahvalnosti provela u Dablinu , sa svojim ljubavnikom , a on je u svom iskazu policiji rekao da su iali aferu koja je trajala nekoliko mjeseci . Čini se da je Brajan slutio da ga ona vara , jer je opsesivno pratio Instagram nalog jednog muškarca iz Vašingtona , za kojeg je sumnjao da je Anin ljubavnik. Tužilaštvotvrdi da je Brajan imao razlog da usmrti svoju suprugu , i iz koristi , jer je imala životno osiguranje u vrijednosti od 2,7 miliona dolara.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here