Ivanka Trump iznenadila je mnoge svojim hrabrim modnim odabirom na proslavi 43. rođendana Kim Kardashian. Unatoč svojem visokom položaju u administraciji svog oca Donalda Trumpa tokom njegovog predsjedničkog mandata, Ivanka se tada odlučila za izazovno modno izdanje, što je bio pomak u njenom modnom smislu. Na proslavi, Ivanka se pojavila u modnom kompletu koji je mnoge ostavio zapanjenim. Nosila je top modne marke LaPointe po cijeni od 890 dolara i odgovarajuću suknju prekrivenu šljokicama po cijeni od 990 dolara. Njena dugačka haljina isticala je njene zategnute trbušnjake i noge, a Ivanka Trump se, kako je poznato, posvetila svom režimu vježbanja.

Njezin modni izbor bio je inspiriran stilom Kim Kardashian, a kompletirala je izgled cipelama Christian Louboutin koje se prodaju po cijeni od 895 dolara. Ivanka je na proslavi slikala sa slavljenicom Kim Kardashian, kao i sa zaručnicom Jeffa Bezosa, Loren Sanchez, i odvjetnicom Lidijom Nives.

Ovaj odvažni modni izraz Ivanku je stavio u središte pažnje i mnogi su komentirali ovaj neobičan modni odabir, posebno jer se Ivanka obično drži klasičnijeg stila. Modni svet je primetio ovu promenu i Ivanka Trump se našla u središtu modne rasprave nakon ovog događaja. Ovaj hrabar potez pokazuje da Ivanka ima sposobnost da se igra s modom i eksperimentira sa svojim izgledom, baš kao i Kim Kardashian, koja je poznata po svom ekscentričnom stilu.

Ivanka Trump je definitivno iznenadila mnoge svojim modnim smislom na ovoj proslavi, a uspoređivanje njenog izgleda s Kim Kardashian pokazuje da je spremna da eksperimentira s modom i da prati trenutne modne trendove. Ona drži do sebe i jako je lijepa, ističe kako bi svaka žena bez obzira na godine trebalo da drži do sebe i da se njeguje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here