Asmin Durdžić nedavno je suočen s kontroverzama nakon što su Ivan Marinković, bivši zadrugar, iznio optužbe protiv njega i Stanije Dobrojević. Ove optužbe stavile su mladu zvijezdu u usponu, Staniju, u tešku poziciju, ali Asmin je odlučio progovoriti i podijeliti svoju stranu priče. Asmin je izrazio svoje frustracije stalnim tračevima i neprovjerenim pričama koje su kružile o njemu i Staniji. Osjećao je razočaranje prema ljudima koji su tražili pažnju i konstantno iznosili neutemeljene tvrdnje. Pokušao se distancirati od te medijske buke gašenjem svog Instagram profila i povlačenjem iz javnog očiju, ali i dalje je bio predmet tračeva i optužbi.

U svojim izjavama, Asmin je koristio oštar jezik kako bi opisao pojedince koji su ga napadali. Optužio je Ivana Marinkovića za širenje neistina, uključujući tvrdnju da je platio 30.000 eura kako bi mu glumio djevojku. Asmin se očito osjeća duboko pogođen takvim lažima i pokušava se obraniti od ovakvih optužbi. Nedavno je izbrisao svoj Instagram profil, a dva dana prije toga, Stanija Dobrojević je objavila emotivnu poruku od Asmina, što je sugeriralo da su u dobrim odnosima i da su izgladili nesuglasice.

Sinoć je Ivan Marinković gostovao u emisiji “Novinarska pitanja” i postavio intrigantno pitanje vezano uz izvor Stanijinog prihoda i njen posao. Dok su novinari pokušali smiriti situaciju tvrdnjom da Stanija ima kozmetički posao, Ivan sugerira da javnost zna da njen posao možda nije toliko čist. U cjelini, situacija između Asmina, Stanije i Ivana postala je goruća tema i izazvala mnogo rasprava i spekulacija u medijima i javnosti.

Sada je rijaliti Elita opet u centru pažnje što se tiče gledalaca ali svi kažu da se ipak Zadruga 1 i Zadruga 2 ne mogu nikada ponoviti, to je bilo najzanimljivije i doista neponovljivo, bez plana, bez igrica i pomaganja od strane vlasnika to jeste produkcije rijalitija.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here