Posljednjih mjeseci obitelj Đoković prolazi kroz turbulentno razdoblje, posebno zbog napetosti vezane uz angažman Novaka Đokovića na svjetskim teniskim turnirima. Unatoč tome, Novak je uspio učvrstiti svoj status kao vrhunski tenisač u svijetu. Također, njegov brat Đorđe i supruga Saška dočekali su novog člana obitelji, kojem su se posvetili sa svom svojom ljubavlju. Iako su mediji pisali o mogućim sukobima unutar obitelji Đoković, društvenim mrežama kruže serije fotografija na kojima su svi zajedno nasmijani, opovrgavajući sve te tvrdnje o međusobnom neprijateljstvu.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković uputili su se na putovanje prekrasnim destinacijama, prepustivši se čarima putovanja avionom. Trenutno uživaju na jednom od najekstravagantnijih otoka, Mykonosu, ali i dalje su svjesni svojih najmilijih koji su blizu njihovih misli. Iako su očarani ljepotom i raskoši Mykonosa, to ih ne sprječava da budu vjerni navijači Novaka Đokovića.

Imali smo privilegiju svjedočiti pravoj predanosti Saške, koja strastveno podržava i navija za Novaka. U polufinalu prestižnog turnira “Wimbledon”, najbolji srpski tenisač bez poteškoća je pobijedio Janika Sinera. Saška i Đole su opušteno pratili svaki set s udobnosti svoje raskošne terase.

Dokazi u obliku fotografija i videa jasno pokazuju koliko Saška divi se Novaku, budući da uz Đoleta pažljivo prati svaki njegov potez na Wimbledonu. Nakon što je Novak trijumfirao, Saška je podijelila viralnu fotografiju s Novakovim licem uz natpis “Kad Saška Đoletova koristi karticu”. Saška je zatim, šaljivim tonom, dodala: “Kad je jedna kartica blokirana, čekam da mi Nole pošalje drugu.” Ova izjava ističe Saškinu neospornu pripadnost obitelji Đoković, dajući joj slobodu da se upušta u takve bezbrižne šale vezane uz kartice.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here