Jelena Karleuša i Duško Tošić, bivši nogometaš, bili su predmet mnogih medijskih špekulacija u vezi sa svojim brakom i potencijalnim razvodom. Unatoč Karleušinim izjavama o razvodu prije više od godinu dana, brak još uvijek nije službeno okončan. Javni interes za njihovu vezu ostaje snažan, iako Duško Tošić često vodi povučen život i rijetko se pojavljuje u medijima.

Iako Duško Tošić rijetko daje izjave medijima, njegov Instagram profil pruža uvid u njegove profesionalne aktivnosti i poduzetničke pothvate. Osim toga, spekulira se o njegovoj novoj partnerici, pjevačici Ina Gardijan, koja je sedam godina mlađa od njega. Njihova veza je izgleda postala ozbiljna, a izvori tvrde da su razmišljali o budućnosti zajedno.

Iako se spekulira da žele podići svoju vezu na višu razinu, postoje prepreke, poput nepotpisanog razvoda između Duška Tošića i Jelene Karleuše. Tošić i Gardijan su primijećeni kako pokazuju fizičku ljubav na privatnoj proslavi, što ukazuje na bliskost njihove veze. Također se spominje da Tošić razmišlja o prosidbi, ali da je odbijen od strane Karleuše. Ova situacija ukazuje na složene i emotivne aspekte njihove obiteljske dinamike, javne percepcije i osobnih odnosa, a mediji pažljivo prate svaki korak ovog poznatog para.

Već neko vrijeme, brak između Jelene Karleuše i Duška Tošića bio je predmet intenzivnih medijskih spekulacija. Ove špekulacije uglavnom su se koncentrirale oko njihovog odnosa, braka i potencijalnog razvoda. Jelena Karleuša je, u nekoliko navrata, javno najavila svoju namjeru da okonča brak s Duškom Tošićem, što je izazvalo mnoge reakcije javnosti i medijsko praćenje njihovog odnosa. Mediji su često nagađali o uzrocima problema u njihovom braku, odnosno o faktorima koji su doveli do toga da njihov razvod još nije službeno okončan. Spekulacije uključuju različite teorije, uključujući nesuglasice u vezi s financijama, pitanja povjerenja i suparništva u profesionalnim karijerama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here