Pjevačica Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih na našoj domaćoj sceni. Njene kćerke Atin i Nika su od rođenja pod lupom medijske pažnje . One su sada u tinejdžerskim godinama , a njihove vršnjake zanima kako kćerke slavnih ličnosti provode vrijeme.Obje su stekle veliki broj prtilaca na platformama društveih medija , i brzo su nakupile veliku bazu obožavatelja . Neosporno je da je njihov odgoj doprinio njihovoj popularnosti , bez obzira na to želi li takvu pažnju ili ne.

 

 

Starijoj Jleninoj kćerki Atini se nije svidjela pažnja medija , pa se povukla iz centra pažnje , pa se više fokusirala na modu . Za razliku od Atine , mlađa kćerka Nika dominira na platformi Tik Tok, a njene objave skupljaju i do hiljade ajkova kao i pregleda. Nika Tošić je osvojila društvenu mrežu Tik Tok , a najviše zbog toga što je vedra i prirodna , a pokazuje i veliki smisao za modu.

 

 

Njene pratioci uvijez zanima kako izgleda unutrašnost vile na Dedinju, i svakako kako je uređena njena soba . Ona vrlo često eksperimentira i sa frizurom, bojom kose kao i šminkom i odijevanjem . Sve to nailazi na veliku podršku njenih pratitelja koji su većinom djevojke njenog uzrasta . Jedna nedavna objava je izazvala bijes među tinejdžericama . Naime , Nika je nosila rekrasnu ogrlicu ukrašenu bijelim kamenčićima i tirkizno plavim središtem , a Nika je otkrila da je veoma povoljna te svoje pratioce uputila gdje je mogu kupiti . Uprkos luksuznom životu koji živi , Nika je prizemna i skromn djevojka koja preferira pristupačne komade , i to joj je donijelo veliku popularnost među njenim vršnjacima .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here